Onze producten

MINI BABYBEL®

Ontdek Mini Babybel®, het leuke én lekkere verantwoorde tussendoortje beschermd door zijn rode waslaag – klaar voor al je snackavonturen.

MINI BABYBEL® bio

Mini Babybel® Bio, het kleine kaasje gemaakt met verse biomelk. Een lekkernij voor groot en klein.

BABYBEL® maxi

Babybel® Maxi, dezelfde heerlijk zachte kaas van je geliefde Babybel® maar dan groter. Om te delen met het hele gezin.

EEN OVERVLOED VAN GEZONDE VOEDING

De kaas Mini Babybel® is de beste van beide werelden; het is een leuk en voedend alternatief voor een vieruurtje! De kaas Mini Babybel® biedt belangrijke melkvoedingstoffen aan, zoals eiwitten, calcium en vitamines. Deze zorgen voor een betere groei van de kinderen; de eiwitten en calcium dragen bij ​​aan een goede spierontwikkeling, de botten en de tanden, en de vitaminen A en B12 zorgen voor een goede werking van het immuunsysteem. Wie zal dit niet graag hebben?!

SUPERHANDIGE PORTIE

Iedereen wil zijn leven vergemakkelijken, daarom is onze Mini Babybel® kaas zo praktisch. 1 individuele portie Babybel® kaas is het equivalent van 1 van de 3 dagelijks aanbevolen porties aan melk, en zo weet je precies wat je eet. Met onze individuele porties is er geen bestek nodig en kunnen de kinderen deze zelf gemakkelijk openmaken. Indien ze nog verpakt zijn, zijn de porties beschermd en kunnen ze bewaard worden tot hun uiterste versheidsdatum.