KIES DE GOEDE KANT

Met de kracht van Mini Babybel® is een heerlijke en verantwoorde snackwereld binnen handbereik.

Niet alleen je smaakpapillen houden van Mini Babybel®. Deze 100% echte kaas is een lekker tussendoortje en een premium zuivelproduct. Omdat het een goede bron van eiwitten en calcium is, spreekt Mini Babybel het hele gezin aan. Het draagt ​​bij aan de groei en de ontwikkeling van uw kinderen, maar het is ook een geweldige partner voor volwassenen omdat calcium deelneemt aan botmineralisatie en essentieel voor het opbouwen van botkapitaal. Mini Babybel geeft ook een verzadigd gevoel – en dat allemaal in één portie. Perfect voor thuis of om op zak te hebben wanneer je een hongertje krijgt.

ONTDEK WAT MINI BABYBEL® ZO’N
HEERLIJK TUSSENDOORTJE MAAKT

HET GEHEIM ACHTER HET MAKEN
VAN ONS KAASJE

Kijk hier waarom onze Mini Babybel® kaasjes zo goed smaken, met maar 4 ingrediënten!

1

Melken

Onze kaasjes worden gemaakt van koemelk, afkomstig van zorgvuldig uitgekozen boerderijen.

2

Van melk naar kaas

De melk wordt gepasteuriseerd waardoor de melk in wrongel veranderd. Deze wrongel wordt in een speciale mal geperst, om zo het Mini Babybel® kaasje zijn typische vorm te geven.

3

Bad-tijd!

Het kaasje neemt een duik in een zoutbad (dit noemen we pekel). Dit zoutbad beschermt het kaasje en helpt bij de ontwikkeling van zijn unieke smaak.

4

Aankleden!

Als laatste wordt het kaasje aangekleed met de rode waslaag. Dit zorgt ervoor dat de versheid van het kaasje behouden blijft! Het rode cellofaantje voegt de finishing touch toe.

Zo… Het Mini Babybel® kaasje is klaar om opgegeten te worden! Geniet ervan!

TUSSENDOORTJES
HERUITGEVONDEN

We eten tussendoortjes om onze voedingsbehoeften tussen maaltijden te bevredigen, maar ze bieden ook een momentje om van te genieten dankzij een slimme combinatie van gemakkelijke en smakelijke producten. Verbeter je tussendoortjes door 2 à 3 ingrediënten te vervangen. Zo verlaag je de calorieën, verzadigde vetten, zout en suiker en verhoog je tegelijkertijd het gehalte aan hoogwaardig calcium en eiwitten.

Voor water of een andere gezonde drank

1 Mini Babybel Original toe

1 portie granen

1 stuk fruit of wat noten

LEKKERE INSPIRATIE
VOOR TUSSENDOORTJES

Probeer zelf eens een slimme snack met een Mini Babybel, in combinatie met vers sinaasappelsap en een sneetje brood.

Probeer zelf eens een slimme snack met een Mini Babybel, in combinatie met glas water en een handje noten & gedroogd fruit.

Probeer zelf eens een slimme snack met een Mini Babybel, in combinatie met een glas water en een appel.

LAAT DE SNACKS
MAAR ROLLEN

Geniet van een leuk en lekker tussendoortje met deze Mini Babybel®-creaties om langer voldaan te blijven tussen maaltijden, na het sporten of gewoon wanneer je een opkikkertje nodig hebt.